Thema van de KEI-week 2017: ‘Once Upon a KEI’

Nieuwe logo.
Nieuwe logo.
Foto: Stichting KEI

Het thema van de KEI-week 2017 in Groningen is ‘Once Upon a KEI’. De KEI-week vindt in 2017 vanaf 14 tot en met 18 augustus plaats.

Volgens Daan Brouwers, voorzitter van het KEI-bestuur, symboliseert het thema de start van een nieuw verhaal van alle nieuwe studenten in Groningen.

“Je studententijd is ten slotte een heel nieuw en geweldig hoofdstuk in je leven”, aldus Brouwers. Tijdens de KEI-week wordt het hele verhaal van de studententijd samengevat: de nieuwe sociale contacten, het uitgaansleven, actief worden naast je studie en nog veel meer. “Hopelijk kijken alle KEI-lopers later terug op de KEI-week als de start van hun nieuwe leven”, zegt Brouwers.

Tijdens de themabekendmaking werd ook het nieuwe logo bekendgemaakt.

Logo van de KEI-week 2017

“Het thema past ook heel mooi in de trend van de laatste jaren om meer op de beleving van bezoekers in te spelen. Het is namelijk een thema met oneindig veel mogelijkheden om de verschillende evenemententerreinen aan te kleden. Dit zal goed terug te zien zijn in de decoratie op evenementen als The Grand Opening en The Night of the Songs op de Grote Markt, het Open Air Festival en op het Eindfeest”, aldus Brouwers.

Daarnaast zal er ook extra aandacht worden besteed aan de thema’s internationalisering en huisvesting.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen