Gezellige drukte tijdens Open Dagen Noorderpoort

Foto: Noorderpoort

Het liep storm tijdens de Open Dagen van de Noorderpoort op vrijdag 27 en zaterdag 28 januari. Veel opleidingen trokken een recordaantal bezoekers.

Leerlingen uit het voortgezet onderwijs konden kennismaken met zowel de docenten als de studenten van Noorderpoort en sfeer proeven op de verschillende scholen.

Er werden diverse activiteiten georganiseerd in de scholen, zodat de bezoekers een goed beeld konden krijgen van de opleidingen maar ook van de praktijksituaties bij de opleidingen.

Zo konden bezoekers bij Noorderpoort Campus Winschoten kennis maken met Zora de zorgrobot en werden voorstellingen en jamsessies gegeven bij Noorderpoort Kunst & Multimedia.

Yasmine van Dam bezocht de kappersopleiding bij Noorderpoort Euroborg Gastvrijheid & Toerisme: ‘Ik heb gewoon een perfecte eerste indruk gekregen.’ Ook vond de vmbo-scholiere de studenten die haar verwelkomden heel spontaan en vriendelijk. ‘Ik heb me gelijk aangemeld!’

Open Dag Laboratorium- & Procestechniek

Niet alle scholen van Noorderpoort waren geopend op vrijdag en/of zaterdag. Op donderdag 2 februari 2017, van 16.00 uur tot 21.00 uur, organiseert Noorderpoort Laboratorium- & Procestechniek haar Open Dag. Deze opleiding kun je bezoeken bij Zernikeplein 11 in Groningen, in het gebouw ‘Van Doorenveste’ van de Hanzehogeschool.

Open dag Lucia Marthas Institute for Performing Arts

Op zondag 5 februari 2017 zijn van 13.00 uur tot 16.00 uur jongeren die op zoek zijn naar een mbo opleiding die bij hen past, welkom bij Lucia Marthas Institute for Performing Arts aan de Akkerstraat in Groningen.

Voorlichtingsavonden Noorderpoort

Voor leerlingen die ook na de Open Dagen nog geen keuze hebben kunnen maken, worden er de komende tijd nog een aantal informatieavonden georganiseerd, zoals donderdag 16 maart tussen 19.00 uur en 21.00 uur bij Noorderpoort Euroborg aan de Boumaboulevard 113 in Groningen. Tijdens deze voorlichtingsavond kan informatie gekregen worden over alle opleidingen van Noorderpoort.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen