Nieuw KEI-bestuur geïnstalleerd

Foto: Archief redactie - Stichting KEI

De 49e editie in 2017 vindt plaats van 14 tot en met 18 augustus. Een nieuw Dagelijks Bestuur van Stichting KEI is officieel per 24 november 2016 geinstalleerd.

Het nieuwe bestuur is vol enthousiasme en vertrouwen gestart met de organisatie van de 49e editie. Het thema van de KEI-week wordt donderdag 9 februari bekend gemaakt.

Het Dagelijks Bestuur van Stichting KEI wordt dit jaar gevormd door de volgende zeven studenten: Daan Brouwers (Voorzitter), Ginger van Breukelen (Secretaris), Jordi van Holten (Penningmeester), Marciano Bootsman (Directeur Acquisitie), Brenda Schrik (Directeur Werving en Promotie), Stefan Warink (Directeur Evenementen I) en Jeanne van Dijk (Directeur Evenementen II).

Een groot deel van de binnenstad van Groningen zal opnieuw een week lang in het teken staan van de kennismaking van nieuwe studenten met de stad Groningen en het studentenleven. Dit jaar wordt er extra aandacht besteed worden aan internationalisering, huisvesting van KEI-lopers en de beleving van KEI-lopers.

Voor meer informatie: www.keiweek.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen