Opening Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk

Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk opent vandaag, maandag 9 januari haar deuren, na meer dan 10 jaren aan voorbereidingen.

Het nieuwe Van der Valk hotel torent boven alles uit aan de A7 ter hoogte van de P&R Hoogkerk. Het gebouw bestaat uit acht bouwlagen.

Van der Valk Hotel

De begane grond is bestemd voor het ontvangst, het restaurant, de bar en brasserie, de keuken en de opslag.

De eerste verdieping beschikt over 11 zalen, waarvan er enkele met elkaar verbonden kunnen worden en een foyer. De zalen worden verhuurd voor vergaderingen, feesten, partijen en bruiloften. De executive boardroom op de zesde verdieping heeft een fraai panoramisch uitzicht.

Op de tweede tot en met de zesde verdieping zijn de hotelkamers te vinden. Het hotel bestaat uit 125 hotelkamers, waaronder 1 familie kamer, 2 long stay kamers, 2 wellness suites en 1 mindervalide kamer. De gemiddelde kamer heeft een oppervlakte van 34 m², de suites en long stay kamer hebben een oppervlakte van circa 52 m². Van de derde tot en met de zesde verdieping is een vide in het hart van het gebouw gelegen.

Directie

Voor de familie Langebeek – Van der Valk is het eindelijk zover, na meer dan 10 jaren aan voorbereiding. De directie wordt gevormd door Stijn Langebeek en zijn ouders. Stijn is 4e ‘Valk-generatie’ en de oudste zoon van Tjomme Langebeek en Corry van der Valk, wie ook het van der Valk Hotel Drachten runnen. Ook zonen Sjoerd en Derk dragen, waar mogelijk, hun steentje bij.

Acties

Op de website is het vanaf december al mogelijk om een kamer in het hotel of een tafel in het restaurant te boeken, waar al flink gebruik van wordt gemaakt. Ook de ‘Proefslapen actie’ op de Facebookpagina van Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk is een groot succes. Voor de zakelijke relaties en afzonderlijk voor de buurtbewoners, is er in januari een hotelwarming georganiseerd.

Voor meer informatie: www.vandervalkhotelgroningen.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen