Marne Mosterd in Groningen beste mosterdfabrikant

Foto: Publiek Domein

Het Groningse bedrijf Marne Mosterd is uitgeroepen tot winnaar 2016 in de mosterfabricagebranche door het Nationale Business Succes Award Instituut.

Marne Mosterd heeft zich volgens de nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende organisatie met een zeer sterke positionering en een uitstekende reputatie.

Vakkennis in combinatie met innovatieve aanpak zorgen er voor dat het Groningse bedrijf hoog scoort op klanttevredenheid. Marne Mosterd bestaat bijna 125 jaar. Het bedrijf staat bekend om het ruime assortiment mosterdvarianten en de constante innovaties in smaak en verpakking, aldus de nominatiecommissie. Per jaar verlaten 15 miljoen potjes mosterd de fabriek.

Marne Mosterd gaat als branchewinnaar door naar de landelijke verkiezing van meest succesvolle bedrijf van Nederland. De bekendmaking van de winnaar van de Nationale Business Succes Award 2016 vindt plaats op 2 februari.

De winnaar wordt gekozen door het Nederlandse publiek en een vakkundige jury. Het publiek kan stemmen vanaf zondag 8 januari door een gratis SMS te sturen: ‘NBSA 6888’ naar 4422. Dit kan tot en met zondag 15 januari 14.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen