Marketing Groningen bezegeld samenwerking tijdens Toerisme Symposium Groningen

Voor Chris Zegers blijft Groningen een van zijn favoriete bestemmingen
Foto: Marketing Groningen

De plannen voor de nieuwe ‘Er gaat niets boven Groningen’-campagne zijn donderdag 24 november gepresenteerd door Marketing Groningen tijdens het Toerisme Symposium in Cultuurhuis de Klinker.

Het doel van de campagne is niet alleen de Nederlandse maar ook de buitenlandse toerist te verleiden de provincie Groningen te bezoeken. Marketing Groningen zoekt bij de uitvoering van deze campagne de komende vier jaren nadrukkelijk de samenwerking met regiopartners en ondernemers.

Toerisme Symposium

Het Toerisme Symposium Groningen werd donderdag gezamenlijk georganiseerd door Marketing Groningen, Economic Board Groningen en Routebureau Groningen. De dag bood inspirerende sprekers en workshops met als doel verbindingen te leggen tussen toeristische ondernemers, partners en instellingen.

Daarnaast werden previews gegeven van de eerste ‘Er gaat niets boven Groningen’-campagnebeelden voor komende jaren.

Gedeputeerde Patrick Brouns opende het symposium en was ook getuige van de bezegeling van de samenwerking tussen alle Groningse toeristische regiopartners. Hans Poll, directeur Marketing Groningen presenteerde de nieuwe toeristische campagne 2017- 2020. Duco Schenk, programmamanager Toerisme Economic Board Groningen, ging daar verder op in met de presentatie van de toeristische programmalijn.

‘Groningen een van zijn favoriete bestemmingen’

Chris Zegers, de presentator van 3 op reis, sloot het ochtendprogramma af met zijn ervaringen met gastvrijheid wereldwijd. Hij vertelde uitvoerig over de ervaringen die hij over de wereld opdeed. Groningen deed daar niet voor onder. Hij sprak nog altijd vol passie over Groningen en zijn tijd hier.

Tijdens het middagprogramma konden deelnemers aan de slag met workshops met het thema toeristisch ondernemen. De workshops varieerden van het ontwikkelen van arrangementen tot de kunst van storytelling.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden