Nachtwerkzaamheden zuidelijke ringweg tussen Corpus den Hoorn en Hoogkerk

Foto: Google Maps

De komende week is de zuidelijke ringweg tussen de afrit Groningen-West (36) en oprit Hoogkerk (35) vier nachten afgesloten.

Tussen Hoogkerk en Corpus den Hoorn wordt de komende tijd gewerkt aan de noordzijde van de zuidelijke ringweg. De werkzaamheden bestaan uit de verbreding van de weg en de aanleg van een bouwweg vanaf de ringweg naar de Rozenburglaan.

De werkzaamheden bestaan uit het aanbrengen van nieuwe riolering, het verbreden van de weg, het verwijderen en opnieuw leggen van asfalt, het plaatsen van geleiderails, lichtmasten, portalen en borden en het afwerken de buitenberm. Ter hoogte van het kantoor van RDW komt een bouwweg van de ringweg naar de Rozenburglaan. Deze is bedoeld voor het bouwverkeer.

Nachtwerk

De werkzaamheden vinden plaats van maandag- tot en met donderdagnacht tussen 22.00 uur ’s avonds en 6.00 uur ’s ochtends. De nachtelijke werkzaamheden kunnen hinder veroorzaken in de directe omgeving. In de nachten van 18 en 19 mei wordt asfalt gefreesd ter hoogte van het RDW-kantoor en bij Hoogkerk. Omwonenden kunnen het geluid van het asfalt frezen horen.

Omleiding

Het verkeer vanaf de stad richting Hoogkerk en Drachten wordt omgeleid met gele borden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen