Inwoners Groningen kunnen uitnodiging winnen voor officieel afscheid Julianaplein

Foto: De Redactie

Aanstaande zaterdag wordt afscheid genomen van het bestaande Julianaplein, dat ruim vijftig jaar bestond. Inwoners van Groningen maken kans om aanwezig te zijn bij het officiële afscheid van het Julianaplein.

Vertegenwoordigers van de gemeente, provincie en Rijkswaterstaat zijn zaterdag aanwezig bij het officiële afscheid, ‘van het bestaande Julianaplein, met een laatste blik vanaf de nieuwe tijdelijke brug’. “Vijf inwoners, die allen iemand mee mogen nemen, maken kans om aanwezig te zijn bij het afscheid”, meldt Aanpak Ring Zuid.

“Heb jij speciale herinneringen aan het Julianaplein? Ben je hier jarenlang elke dag langs gereden? Ben je ooit met je auto midden op het kruispunt gestrand? Of heb je hier vroeger staan liften en heb je zo de man of vrouw van je leven ontmoet? Om hier kans op te maken kan op deze website verteld worden waarom het Julianaplein zo bijzonder voor je is. Reacties zijn welkom tot aanstaande donderdag 10.00 uur.

Daarna worden uit alle reacties via de website, Facebook en Instagram vijf winnaars gekozen. Doordat maar een klein aantal mensen aanwezig kan zijn is het afscheid ook online te volgen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen