Albert Heijn Oude Ebbingestraat bijna drie weken dicht voor verbouwing

Foto: Google Maps

Supermarkt Albert Heijn in de Oude Ebbingestraat in Groningen sluit vrijdag 28 januari voor een periode van tweeënhalve week haar deuren voor een verbouwing.

De winkel wordt flink vergroot en er is straks nog meer aandacht voor vers, gemak en digitale vernieuwing.

“Klanten zullen echt verrast zijn”, aldus supermarktmanager Pieter van der Heiden. De winkel wordt bijna anderhalf keer groter. Er komen bredere gangpaden en overzichtelijke afdelingen. Klanten hebben straks nog meer keuze uit verse producten. We krijgen zelfs een sushibar. Iedereen kijkt uit naar de opening, we zijn benieuwd naar de reacties.”

Heel veel vers

De vernieuwde supermarkt krijgt een groter en gevarieerder versaanbod, van sperziebonen en avocado tot de lekkerste verspakketten, maaltijdsalades en verse maaltijden. Bij de bakkerij is vers brood uit de oven verkrijgbaar en gebak, koekjes en chocolade. De nieuwe borrelwand biedt een groot assortiment vleeswaren, kazen en tapas en er komt een sushibar waar professionele chefs de hele dag door verse sushi, sashimi en maki maken.

Gemak en duurzaamheid

Bij alle producten hangen elektronische prijskaartjes waardoor sneller kan worden ingespeeld op veranderingen in het assortiment. Het aantal zelfscankassa’s wordt uitgebreid naar 17 waardoor het afrekenen nog sneller gaat. Door een nieuwe installatie die warmte terugwint, wordt er geen gas meer gebruikt en dat levert een forse energiebesparing op. Ook is er straks overal led-verlichting.

Op woensdag 16 februari om 11.00 uur opent Gea Kramer, dé Kortings-Groningin, de vernieuwde Albert Heijn Oude Ebbinge officieel.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen