Boosterprik zonder afspraak bij Hanzeplaza aan Protonweg

Foto: Publiek Domein

Mensen die een boosterprik willen halen bij de locatie Hanzeplaza aan de Protonstraat hoeven daar sinds zondag geen afspraak meer voor te maken. Dat meldt de GGD Groningen.

“Vanaf zondag kan iedereen van 18 jaar en ouder zonder afspraak een boosterprik halen bij de vaccinatielocatie aan de Protonstraat in de stad”, meldt de GGD.

De locatie is dagelijks geopend van 09.00 tot 21.00 uur. “Ook voor een eerste, tweede of derde prik kun je hier langskomen zonder afspraak.”

Mensen die een prik komen halen moeten wel een identiteitsbewijs, neusmondmasker en een ingevulde gezondheidsverklaring mee moeten nemen, meldt de GGD op de website. Voor mensen die geen printer hebben liggen op de locatie ook gezondheidsverklaringen die ter plaatse kunnen worden ingevuld.

Sinds vorige week is het al mogelijk om bij de locaties in Appingedam en Scheemda zonder afspraak naar binnen te stappen. Voor de vaccinatielocaties aan de Osloweg in Groningen en in Veendam en Zuidhorn moet nog wel een afspraak worden gemaakt.

Heropening locatie Stadskanaal

Vanaf dinsdag gaat GGD Groningen vaccineren in discotheek Fox in Stadskanaal. Hier kan men terecht voor een boosterprik op afspraak. Voor een eerste, tweede of derde (voor mensen met een ernstige afweerstoornis) kan iedereen zonder afspraak langskomen. De locatie is geopend van dinsdag tot en met zaterdag tussen 9.00 uur en 16.00 uur.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen