Openingstijden supermarkten gemeente Groningen rond de feestdagen

Foto: De Redactie

Met de kerstdagen en oud en nieuw voor de deur doen veel mensen nog gauw even boodschappen. Dit jaar vallen de kerstdagen op een maandag en dinsdag. Ook op 1e Kerstdag en Nieuwjaarsdag zijn de meeste supermarkten gesloten, maar toch zijn sommige supermarkten open, handig om te weten als je toch nog snel even iets wilt halen.

In verband met de feestdagen hebben de supermarkten aangepaste openingstijden en natuurlijk ook in de gemeente Groningen. Op kerstavond sluiten de meeste supermarkten om 18.00 uur de deuren, maar sommige filialen ook om 20.00 uur.

Welke supermarkten hun deuren open hebben, zochten wij uit. Hieronder een overzicht:

Openingstijden supermarkten tijdens de feestdagen

Albert Heijn

Op eerste kerstdag zijn de meeste filialen gesloten, maar op tweede kerstdag zijn de filialen in Groningen geopend tussen 12.00 uur en 18.00 uur. Sommige supermarkten openen ook de deuren om 10.00 uur. Daarnaast zijn de meeste filialen met oud en nieuw geopend. Kijk hier voor de actuele tijden.

Lidl

De vestigingen van de Lidl hebben aangepaste openingstijden rond de feestdagen. Op kerstavond zijn de winkels open tot 19.00 uur. De meeste filialen zijn gesloten op eerste kerstdag. Tweede kerstdag zijn de filialen open van 12.00 uur tot 18.00 uur. De vestigingen hanteren allemaal hun eigen openingstijden.

Jumbo

De filialen van de Jumbo hebben rond de feestdagen de openingstijden tot 20.00 uur. Op eerste kerstdag zijn de meeste filialen gesloten. Tweede kerstdag zijn de supermarkten geopend van 12.00 uur tot 20.00 uur. Op oudejaarsdag sluiten de filialen om 18.00 uur, maar op nieuwjaarsdag zijn de winkels weer geopend tot 20.00 uur. Klik hier voor de actuele openingstijden.

Plus

Wil je op kerstavond de laatste kerstboodschappen inslaan? Houd er dan rekening mee dat de meeste van de Plus-vestigingen om 18.00 uur sluiten en gesloten zijn op eerste kerstdag. Op tweede kerstdag zijn de winkels van Plus geopend tussen 12.00 uur en 18.00 uur. Met oud en nieuw zijn de filialen geopend maar met aangepaste tijden. Ook hier wordt aangeraden om op de website te kijken voor de exacte openingstijden.

Aldi

De vestigingen van de Aldi in Groningen zijn gesloten op eerste kerstdag en op Nieuwjaarsdag. Ook hanteert de Aldi voor de verschillende winkels een andere sluitingstijd. Voor de openingstijden per filiaal verwijst Aldi naar de filialenzoeker op hun website.

Poiesz Supermarkt

De Poiesz Supermarkten zijn geopend op 24 december tot 18.00 uur evenals op oudjaarsdag. Op eerste kerstdag is de Poiesz gesloten. Op tweede kerstdag en nieuwjaarsdag is de supermarkt geopend van 12.00 uur tot 18.00 uur. De openingstijden verschillen per filiaal.

Ekoplaza

De Ekoplaza-vestigingen zijn geopend op 24 december tot uiterlijk om 18.00 uur. Tijdens de kerstdagen zijn de supermarkten gesloten evenals op nieuwjaarsdag. Bekijk hier de openingstijden.

De tijden komen van landelijke winkelsites.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen