Geslaagd toneelstuk op Gomarusavond 2016!

Foto: Lisa de Graaf

Een spetterend toneelstuk vol met humor en drama werd donderdag 11 en vrijdagavond 12 februari opgevoerd op het Gomarus College in Groningen.

Dit was tijdens de Gomarusavond, een avond gevuld met leuke acts van zang tot goochelen.

‘T Zonnestraaltje

Het toneelstuk ’t Zonnestraaltje speelt zich af in een tehuis waar diepe conflicten en ingewikkelde relaties met een humoristisch randje zich openbaren aan het publiek.

“Op een dag wordt een man in een tehuis ’t Zonnestraaltje voor mentaal beperkte mensen opgesloten zonder enige reden. Hier maakt hij al snel kennis met bijzondere kamergenoten, bot personeel en een vreemde gang van zaken. Al snel maakt hij vrienden, maar verlangt toch hevig naar zijn vrijheid en ziet maar één manier om dat weer terug te krijgen..”

Het driekwartier durende toneelstuk is bedacht en uitgewerkt door Giulietta Aaftink en Erik Kroesbergen met de medewerking van 9 acteurs en actrices.

Lisa de Graaf (16) uit Assen speelde de zuster in het tehuis, en wordt stiekem een beetje verliefd op de nieuwe patiënt, Vincent. ‘Het spelen in dit schitterende toneelstuk, was een prachtige ervaring! Met z’n allen hebben we er veel tijd en moeite in gestoken en het resultaat mag er wezen!’

De reacties uit het publiek waren lovend. Iedereen heeft er ongelofelijk van genoten! Leraren, ouders, grootouders en medeleerlingen vonden het ‘geweldig’, ‘boven verwachting’, ‘indrukwekkend’ en vooral ‘WAUW’!

Het was een fantastische voorstelling en we kijken er met veel plezier op terug!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden