Check050: dé site voor Zomeractiviteiten voor kinderen en jongeren

Foto: Publiek Domein

De zomervakantie is aanstaande. Voor alle kinderen en jongeren in de gemeente Groningen zijn er weer talloze zomeractiviteiten georganiseerd door WIJ Groningen, diverse partnerpartijen en mede mogelijk gemaakt door de gemeente Groningen en het Gronings Sportakkoord.

Alle activiteiten per wijk zijn terug te vinden op de site www.check050.nl

Check050 is de website van het kinder-, jeugd- en jongerenwerk van WIJ Groningen. Wil je alles weten van de activiteiten en het WIJ-jeugdteam in jouw wijk? Klik op de kaart of in de lijst op de wijk waarin jij woont voor alle info! ‘Zo simpel is het’, zegt Kim Aarts, jongerenwerker bij WIJ Groningen en initiatiefnemer van de vernieuwde site. ‘Deze site hebben we nieuw leven ingeblazen en overzichtelijker gemaakt door per wijk te laten zien welke activiteiten op welke dag en tijdstip voor de jeugd in de gemeente Groningen mogelijk zijn.’

Jeugd tot en met 18 jaar

Van 10 juli tot en met 22 augustus zijn alle activiteiten voor kinderen in de leeftijd van 1 tot en met 18 jaar terug te vinden op check050.nl. ‘Van dreumes- peuterdans, tot een stormbaan. Je kunt het niet zo gek bedenken of het wordt georganiseerd’, zegt Kim. Doelend op bijvoorbeeld een bbq, trampolinespringen, schilderen, een musical, een voorleesochtend, of een bezoekje aan het Groninger museum of attractiepark Slagharen.

Dit alles dankzij de samenwerking met alle wijkcentra, cultuurcoaches van Bij Vrijdag, de sportcoaches van Bslim, vrijwilligers en vele lokale partijen. ‘Ook al ga je niet op vakantie, je hoeft je geen dag te vervelen. Check de site check050.nl en je vindt er altijd wel iets tussen wat je zou willen doen’, zegt Kim.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen