Twee weken avond- en nachtafsluitingen op zuidelijke ringweg

Foto: De Redactie

De komende twee weken zijn er avond- en nachtafsluitingen op delen van de zuidelijke ringweg. De afsluitingen zijn iedere keer van 22.00 uur ’s avonds tot 6.00 uur de volgende ochtend, meldt Groningen Bereikbaar.

Ring Zuid – deelgebied oost

In de afgelopen nacht en in de nacht van dinsdag op woensdag is de zuidelijke ringweg in beide richtingen dicht tussen de Europaweg en knooppunt Euvelgunne. Het verkeer wordt omgeleid via de oostelijke, noordelijke en westelijke ringweg.

Volgende week is de zuidelijke ringweg in de nachten van 5 op 6 juli en 6 op 7 juli voor verkeer richting Hoogezand opnieuw gestremd tussen de Europaweg en knooppunt Euvelgunne. Verkeer richting Drachten en Assen heeft in de nacht van 5 op 6 juli te maken met een afsluiting vanaf knooppunt Euvelgunne tot aan het Julianaplein.

Ring Zuid – deelgebied west

De zuidelijke ringweg is ook een aantal nachten dicht tussen de afrit Groningen-West (36) en de oprit naar het Vrijheidsplein voor het verkeer vanuit Drachten richting Julianaplein. Het gaat om de nachten 1, 2 en 3 juli, van 5 op 6 juli en 7 tot en met 10 juli. De omleidingsroute loopt via afrit 36 Groningen-West en het Vrijheidsplein.

In de nacht van dinsdag 6 op woensdag 7 juli is dit deel van de ringweg dicht tussen afrit 36 Groningen-West en het Julianaplein. De omleidingsroute is dan via de oostelijke, noordelijke en westelijke ringweg.

Kijk voor het hele overzicht op groningen.bereikbaar.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen