Inloopavonden bij Terra Winsum

Terra Winsum.
Terra Winsum.
Foto: Onderwijsgroep Noord

Terra Winsum organiseert maandag 1 en 8 maart inloopavonden voor ouders en verzorgers van leerlingen uit groep 8 van het basisonderwijs.

Het keuzemoment voor deze leerlingen komt steeds dichterbij en Terra Winsum wil graag helpen bij het maken van de juiste keuze.

Tijdens de inloopavonden is er ruimte om vragen te stellen over het vmbo-groen met leerwegondersteuning, het vmbo-groen en het Groene Lyceum. Uiteraard op gepaste afstand met inachtneming van de RIVM maatregelen.

Een tijdvak van 20 minuten kan gereserveerd worden vanaf 18.00 uur via de website van Terra Winsum: winsum.voterra.nl.

Zoals het nu lijkt zal er ook rekening moeten worden gehouden met de avondklok, daardoor zal de laatste afspraak om 20.00 uur beëindigd worden. Tijdens deze avond worden geen rondleidingen door de school verzorgd.

Mocht er geen ruimte meer zijn in de beschikbare tijdvakken, dan kunnen geïnteresseerden contact opnemen met de administratie via 0595-447070 of [email protected].

Zij kunnen dan in overleg een afspraak maken met de intakecommissie. Deze afspraak kan dan online, maar ook telefonisch plaatsvinden.

Doe Middag

Naast de inloopavonden, probeert Terra Winsum voor de leerlingen nog een Doe Middag te organiseren. Op dit moment staat daar woensdag 10 maart voor gepland. Tijdens deze middag volgt de groep 8 leerling interessante lessen, met een heus lesrooster én een pauze. Het is wel belangrijk dat er vooraf een opgave is geweest.

Aanmelden kan ook via winsum.voterra.nl.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen