Online studiekeuze-events bij Noorderpoort

Foto: De Redactie

Noorderpoort organiseert in de week van maandag 25 januari tot en met vrijdag 29 januari online studiekeuze-events voor studenten die volgend studiejaar een mbo-opleiding gaan volgen.

In deze week zitten docenten en voorlichters klaar om in een online gesprek meer te vertellen over Noorderpoort en onze opleidingen.

Niet alleen het volgen van een opleiding is in corona-tijd anders dan anders, ook het kiezen van een opleiding gebeurt niet op de manier zoals we gewend zijn. Dit keer geen open dag, waarin je als toekomstig student de sfeer kunt komen proeven in onze gebouwen, maar een keuze ‘op afstand’.

‘We gaan er alles aan doen om die afstand zo klein mogelijk te maken’, aldus Noorderpoort.

Persoonlijk online gesprek

Tijdens zo’n studiekeuze-event kun je online via je computer in gesprek met een voorlichter/docent van de opleiding waarin jij geïnteresseerd bent. Zo’n gesprek duurt maximaal 20 minuten. Sommige opleidingen bieden langere webinars of online proeflessen aan voor meerdere personen tegelijk. Aanmelden voor één of meerdere opleiding(en) of schoollocatie(s) kan via www.noorderpoort.nl/studiekeuze-event.

Video’s van onze scholen, studentenverhalen en nog veel meer

Op www.noorderpoort.nl/studiekeuze vind je video’s hoe de scholen er van binnen uit zien, zijn verhalen van huidige en oud-studenten te lezen, kun je je verder verdiepen in de wereld van de opleidingen en nog veel meer.

Noorderpoort bekijkt steeds of er mogelijkheden zijn om bijvoorbeeld op termijn meeloopdagen in school te organiseren.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen