Boeklancering van ‘Leiderschap – Ervaar rust tijdens verandering en conflicten’ van Wendy van Mieghem

Cover van het boek Leiderschap.
Foto: Psychologieboeken.eu

Zaterdag 12 september vindt de boeklancering van het handboek Leiderschap – Ervaar rust tijdens verandering en conflicten plaats. Leiderschap is het derde Nederlandstalige psychologieboek van psycholoog en socioloog Wendy van Mieghem.

Eerder verscheen het handboek De wijsheid achter emotie en gevoel en de praktische gids Leven met hoogsensitiviteit.

Leiderschap

Het handboek richt zich op de menselijke kant van leiderschap en verandering. Het informatieve boek biedt actuele voorbeelden, tips en reflectievragen om zelf mee aan de slag te gaan. Hoe ervaar je leiderschap bewust en onbewust vanuit je eigen gevoel?

Leiderschap kom je overal tegen in het dagelijkse leven. Op je werk, tussen leidinggevende en werknemer, in je gezin tussen ouder en kind, op school tussen leraar en leerling, als dierenbezitter en dier én in relatie met jezelf.

Ieder hoofdstuk beschrijft een eigen thema, zoals emotionele draagkracht, conflicten, autoriteit, persoonlijkheid en verandering.

Boeklancering en open dag

Wendy van Mieghem combineert de boeklancering met een open dag tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Belangstellenden kunnen het handboek Leiderschap onder het genot van hapje en drankje laten signeren.

Kijk voor meer informatie: wendyvanmieghem.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden