Piets weerbericht: vandaag veel bewolking

Foto: Publiek Domein

Vandaag is er veel bewolking. Het droge weer heeft de overhand. Vooral vanmorgen komt de zon er nog wel door, maar is ook kans op een paar buitjes. Vanmiddag vanuit het noorden is er meer bewolking en later vanmiddag heeft het noorden en noordoosten kans regen en lichte regen. Het zuiden houdt vanmiddag de zon erbij. De temperaturen liggen rond 14 of 15 graden. De wind is matig tot vrij krachtig uit west tot noordwest.

Door Piet Paulusma

Vanavond en de komende nacht valt in het noorden en oosten wat regen. Vannacht 7 tot 14 graden. De wind zwak of matig uit west tot zuid. Donderdag is er veel bewolking, maar de zon maakt ook kans. Landinwaarts schijnt de zon weinig. Een prima temperatuur van 15 tot 17 graden. De west- tot zuidwestenwind is matig tot krachtig, windstoten in kracht 7.

Donderdagavond en -nacht vanuit het noorden buien en buitjes vanaf de Noordzee. Vrijdag bewolking, ook zon en een aantal buien of buitjes met overdag 14 of 15 graden. De wind matig tot vrij krachtig uit noordwest.

Weekend

Zaterdag is het droog met zon en overdag ongeveer 14 graden. Zondag is een wisselende dag met bewolking en zon met een paar buien of buitjes en 15 graden.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen