Hanzehogeschool organiseert Online Open Dag

Foto: De Redactie

De Hanzehogeschool Groningen organiseert vandaag, vrijdag 3 april van 16.00 uur tot 19.00 uur een online Open Dag. Studiekiezers kunnen zich op deze manier toch oriënteren op een studie.

Voorlichtingen van opleidingen

Tijdens de Online Open Dag krijgen studiekiezers voorlichtingspresentaties van de opleidingen waar ze interesse in hebben. Daarnaast bieden veel opleidingen een live Q&A aan: tijdens een livestream kunnen studiekiezers vragen stellen aan de docent of studenten van een opleiding.

Sfeer proeven

Omdat de studiekiezers niet echt kunnen rondlopen op de Hanzehogeschool zijn er video’s over bijvoorbeeld hoe het is om aan de Hanzehogeschool in Groningen te studeren en hoe de gebouwen en studieplekken eruit zien om toch de sfeer te proeven.

De Hanzehogeschool biedt niet alleen bachelor-, maar ook masteropleidingen. Tijdens de Online Open Dag is er ook voorlichting over de voltijdmasters.

Studiekeuzehulp na de Online Open Dag

Ook is het mogelijk om online een meeloopdag te volgen, het alternatief voor de traditionele meeloopdagen. Daarnaast kunnen studiekiezers via Whatsapp praten met iemand van de opleiding of een afspraak maken met een studiekeuzeadviseur.

Kijk voor meer informatie en aanmelden: hanze.nl/opendag

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden