Oriënteren op mbo-onderwijs kan bij Noorderpoort Hotspot

Foto: De Redactie

Noorderpoort Hotspot opent vanaf vandaag, dinsdag 14 januari twee dagen per week haar deuren voor vrijblijvend studiekeuzeadvies. Elke dinsdag en donderdag van 12.00 tot 16.00 uur is iedereen welkom bij de Hotspot om zich te laten informeren en inspireren op het gebied van het aanbod in het mbo.

Tijdens deze vrije inloopuren kunnen leerlingen van het voortgezet onderwijs, hun ouders/verzorgers en andere geïnteresseerden zich voorbereiden op de open dagen van Noorderpoort. Deze worden georganiseerd op vrijdag 24 en zaterdag 25 januari.

Gedurende de vrije inloopuren zijn er professionele studieloopbaanadviseurs aanwezig die kunnen helpen bij het maken van een juiste studiekeuze. Naast het voeren van een persoonlijk gesprek, kunnen zij ook helpen met het doorlopen van relevante studiekeuzetesten.

Indien het niet lukt om op dinsdag- of donderdagmiddag naar de Noorderpoort Hotspot te komen, dan kun je ook op andere momenten op afspraak bij de studieloopbaanadviseurs terecht. Bel hiervoor kan met het gratis nummer 0800-6677885 of mailen naar [email protected]

Noorderpoort Hotspot

In het opvallende oranje gebouw op het Europapark in Groningen, naast het voetbalstadion, is de Noorderpoort Hotspot gevestigd. Het is geen school en geen kantoor, maar juist een ontmoetingsplek voor jong en oud. De Noorderpoort Hotspot is gevestigd aan de Boumaboulevard 400 op het Europapark, in Groningen.

Open dagen Noorderpoort

Noorderpoort organiseert op vrijdag 24 en zaterdag 25 januari de open dagen. Tijdens de open dagen kunnen onder andere leerlingen van het voortgezet onderwijs zich laten informeren over mbo-onderwijs en over de opleiding van hun voorkeur. Ook dit jaar werken er weer zeer veel studenten mee die nu bezig zijn met hun opleidingen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden