Examenexpositie Bloem bij TerraNext

Expositie Bloem.
Foto: Onderwijsgroep Noord

Op woensdag 27 november is er een examenexpositie Bloem bij TerraNext.

Voor de cursisten van de vakopleiding Bloem is het woensdag 27 november een spannende dag. De studenten krijgen aan de hand van een examenopdracht, de gelegenheid om alles wat ze geleerd hebben tijdens de opleiding in praktijk te brengen. Na het uitvoeren van diverse opdrachten, die onder andere bestaan uit het maken van een corsage, wanddecoratie en vrij werk, worden ze beoordeeld.

Overdag zijn de examens, in de avond is het mogelijk om de gemaakte werken te bewonderen. “Dit is een mooie gelegenheid voor mensen uit de bloemenbranche om nieuwe ideeën op te doen. Natuurlijk zijn ook potentiële cursisten van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen, net als alle andere belangstellenden”, aldus Koning.

Tijdens de expositie is er gelegenheid om vragen te stellen over de Bloemopleidingen en – cursussen van TerraNext. Er zijn verschillende soorten Bloemopleidingen en cursussen; het varieert van een Oriëntatie Bloemsierkunst tot een vakopleiding Bloemsierkunst voor gevorderden, evenals bbl-opleidingen Bloem op verschillende niveaus.

De examenexpositie is van 19.00 uur tot 20.30 uur bij TerraNext, Burg. Legroweg 33 in Eelde.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden