Lustrumeditie SKSG Got Talent in MartiniPlaza

Foto: SKSG

Kinderen van de buitenschoolse opvang van SKSG presenteren vrijdag 18 oktober de show ‘SKSG Got Talent’. Het is de afsluiter van het thema ‘Kunst & Cultuur’ dat in september en oktober centraal staat op de BSO locaties van SKSG.

De kinderen zijn al wekenlang bezig met de voorbereidingen voor de lustrum editie van deze show. Ze schitteren zowel op als naast het podium, want de kinderen van alle vijftig BSO locaties hebben een rol, dan wel in het verzorgen van de gezonde hapjes, het welkom heten van de gasten, het maken van de decors en natuurlijk het geven van een prachtig optreden.

Vijfde editie van SKSG Got Talent

SKSG Got Talent wordt al vijf jaar georganiseerd door de buitenschoolse opvang van SKSG. Het begon vijf jaar geleden in het Grand Theatre, maar dat bleek na één jaar al te klein te zijn en wordt daarom al vier jaar in MartiniPlaza wordt gehouden.

Nieuw: SKSG Talent Academy

Nieuw dit jaar is de ‘SKSG Talent Academy’. Kinderen die geen genoeg kunnen krijgen van het podium hebben een extra spetterende act voorbereid om de show mee af te sluiten, onder begeleiding van échte professionals op het gebied van dans, zang en toneel.

“We zijn erg blij en trots dat Chantal de Boer, Sandy Goeree en René Liet de kinderen hebben geholpen om uiteindelijk zo’n fantastische act neer te kunnen zetten.” aldus Elte Hofman, Event Marketeer bij SKSG.

De show begint om 15.45 uur (de deuren gaan open om 15.00 uur). In de foyer is dan een voorprogramma met activiteiten voor kinderen, en in de pauze is er een speciaal optreden van jeugdcircus Santelli.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden