Veel belangstelling voor opleidingen Laboratoriumtechniek Noorderpoort

Foto: © Noorderpoort

Voor de opleidingen van Laboratoriumtechniek van de Noorderpoort was veel belangstelling. Het was afgelopen donderdag druk op de open dag, waarbij ongeveer 300 belangstellenden zich lieten informeren over de drie laboratoriumopleidingen die Noorderpoort aanbiedt.

De open dag was georganiseerd om leerlingen van het voortgezet onderwijs en hun ouders/verzorgers te helpen bij hun keuze voor een vervolgopleiding. Verschillende scholieren waren zo enthousiast dat ze zich direct inschreven voor een opleiding.

Doen en ervaren

In het schoolgebouw op de Zernike-campus werd inhoudelijke informatie over de opleiding gegeven door docenten, studenten en studiebegeleiders en vragen beantwoord.

De bezoekers konden de sfeer in de school ervaren, de practicumlokalen bezoeken, en zelf veel proefjes doen zoals titreren, pH-meten en bloedgroep bepalen. Ook kregen ze informatie over onder andere de aanmeldprocedure, studiebegeleiding, stages en de arbeidsmarkt.

Volgende informatieavond Noorderpoort

Voor leerlingen die deze open dag hebben gemist, organiseert Noorderpoort nog een aantal informatieavonden. De eerstvolgende is op donderdag 14 maart. Alle opleidingen van Noorderpoort (ook de opleidingen van Laboratoriumtechniek) openen dan weer hun deuren voor toekomstige studenten.

Kijk voor meer informatie: noorderpoort.nl

Reacties

article
778694
Veel belangstelling voor opleidingen Laboratoriumtechniek Noorderpoort
Voor de opleidingen van Laboratoriumtechniek van de Noorderpoort was veel belangstelling. Het was afgelopen donderdag
https://groningen.nieuws.nl/jeugd-en-onderwijs/778694/veel-belangstelling-voor-opleidingen-laboratoriumtechniek-noorderpoort/
2019-02-11T14:50:20+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/128/2019/02/10134713/Open-dag-Noorderpoort-2-2019.jpg
Jeugd en Onderwijs