Verbouwing zwembad Kardinge afgerond

Foto: Gemeente Groningen

De verbouwing van het zwembad in sportcentrum Kardinge is klaar. Het zwembad is voorzien van het aangekondigde zee- en strandthema.

Het zwembad is nu omringd door zee en strand. Naast de opknapbeurt rondom het water, zijn de items in het water ook in de zee en strand stijl gebracht. Deze upgrade beantwoordt aan de belangrijkste wensen van de klanten van het zwembad, meldt de gemeente. Het zwembad was tijdens de werkzaamheden gewoon open.

Renovatie

In 2013 en 2014 is Sportcentrum Kardinge werd in 2014 en 2014 grondig gerenoveerd, echter het zwembad was bij die verbouwing nog niet meegenomen.

Keurmerk Veilig & Schoon

Ook heeft zwembad Kardinge, net als de Papiermolen, het Helperzwembad en de Parrel, weer het Keurmerk Veilig & Schoon ontvangen. Het Keurmerk Veilig & Schoon is het branchekeurmerk voor zwembaden. De wettelijke kaders voor het Keurmerk zijn; de Wet hygiëne en veiligheid badinrichtingen en zwemgelegenheden (WHVBZ), waterleidingwetgeving en legionella preventie, ARBO, HACCP, wet Milieubeheer, gebruiksvergunning en besluit Attractie- en Speeltoestellen.

Goed geregeld

Met het behalen van het Keurmerk Veilig & Schoon toont het management aan dat bedrijfsprocessen ten aanzien van hygiëne en veiligheid goed zijn geregeld en goed worden uitgevoerd door de medewerkers.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen