Inloopbijeenkomst herinrichting Grote Beerstraat

Foto: Google Maps

De gemeente heeft een herinrichtingsplan gemaakt voor de Grote Beerstraat. Dit hangt samen met de in aanbouw zijnde en de nog te bouwen ZON-woningen aan de Grote Beerstraat.

Het herinrichtingsplan voorziet in onder andere nieuwe parkeerplaatsen voor de nieuwe woningen en nieuwe bomen en groen.

De herinrichting zal in twee fasen worden uitgevoerd. De eerste fase betreft het gedeelte tussen de Zonnelaan tot aan de Weegschaalstraat (tot aan ZON 2) en wil de gemeente medio 2017 aanleggen.

Het resterende deel tot aan de Dierenriemstraat wordt gerealiseerd nadat alle woningen aan de Grote Beerstraat zijn opgeleverd (medio 2018).

Het ontwerp van de herinrichting ligt ter inzage bij het gemeentelijk Loket Bouwen en Wonen aan de Harm Buiterplein 1 in Groningen van 26 januari tot 22 februari 2017.

Inloopbijeenkomst

De gemeente organiseert maandag 30 januari een inloopbijeenkomst waar mondeling gereageerd kan worden. De bijeenkomst is tussen 16.00 uur en 19.00 uur in buurtcentrum het Tuinpad, Bessemoerstraat 4 in Groningen.

Voor meer informatie: gemeente.groningen.nl/aanpakgrotebeerstraat

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden