Informatieavond woningbouw Reitdiepzone

Foto: Gemeente Groningen

De gemeente Groningen organiseert dinsdag 24 januari een informatieavond over de ontwikkeling van het woningbouwproject “Reitdiepzone”.

Het woningbouwproject richt zich op jongerenhuisvesting, sociale- en vrije sectorhuur en koopwoningen.

Informatiemarkt en presentaties

De avond bestaat uit een informatiemarkt met aansluitend enkele presentaties van betrokkenen. Aanwezigen kunnen vervolgens in groepssessies hun ideeën en visies over het project delen.

Voor diegenen die niet aanwezig kunnen zijn tijdens de informatieavond bestaat de mogelijkheid om schriftelijk input te leveren.

Op 22 november 2016 werd de ‘Update Ontwikkelstrategie Reitdiepzone’ vastgesteld door het college. De gemeente Groningen wil met de omwonenden en overige geïnteresseerden hierover van gedachten wisselen.

Inspraakrapportage

Alle binnengekomen reacties naar aanleiding van de informatieavond worden gebundeld in een ‘Inspraakrapportage’. Zo krijgt het college de gelegenheid hun visie te toetsen en indien nodig bij te stellen.

De verwachting is dat de ‘Update ontwikkelstrategie Reitdiepzone’ met bijbehorende stukken in februari in de raadscommissie besproken.

Deze informatieavond vindt plaats van 19.00 uur tot 22.00 uur in de Stadskerk Vrije Baptisten Gemeente, Friesestraatweg 221 te Groningen.

Meer informatie over het project en het programma: www.gemeente.groningen.nl/reitdiepzone

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden