Fietsenstalling Grote Markt vanaf maandag twee weken dicht

Foto: Gemeente Groningen

De fietsenstalling onder het Groot Handelshuis (de voormalige V&D) aan de Grote Markt is vanaf maandag twee weken gesloten in verband met bouwwerkzaamheden.

Tijdens de sluiting wordt de entree van de fietsenstalling verbeterd, meldt de gemeente. Ook zijn er werkzaamheden aan de gevel van het pand.

Direct naast de ingang fietsenstalling Grote Markt komt een tijdelijke fietsenstalling met 200 plekken. Deze tijdelijke stalling komt ter hoogte van de kolommen aan weerszijden van de Oude Ebbingestraat. De stalling is, net als de stalling onder het Groot Handelshuis, bewaakt.

Ook zijn er stallingen op straat aanwezig aan het Kwinkenplein en de Kreupelstraat. Daarnaast gaan de ‘fietsstewards’ bij de tijdelijke stalling parkeerders doorverwijzen naar de stalling Nieuwe Markt.

♦♦♦

Groningen.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Groningen Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Wilco Kwant via de telefoon: 06-83435676 of via de mail: [email protected] .

De redactie is te bereiken via [email protected].

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen