Recordpoging PASAPAS dansen voor goede doel

Foto: Plantsoenloop Groningen

Een recordpoging Pasapas dansen voor het goede doel Beatrix Kinderziekenhuis UMCG vindt vandaag zondag 29 september plaats.  De spectaculaire recordpoging wordt georganiseerd door de organisatie van de Plantsoenloop Groningen en Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis om geld in te zamelen voor het Beatrix Kinderziekenhuis UMCG.

In verband met de weersvoorspellingen heeft de organisatie ervoor gekozen om de locatie aan te passen naar Sportcentrum Europapark, aan Helperpark 306, nabij FC Groningen.

Kinderen die in beweging komen voor kinderen die opgenomen liggen in het Beatrix Kinderziekenhuis en daarmee geld willen ophalen voor de Liedjesfabriek. Bij de Liedjesfabriek voelen zieke kinderen zich even beter. Met de mobiele muziekstudio zoeken ze de kinderen in het ziekenhuis op, zelfs aan hun bed. Er wordt gezongen voor een plezierige afleiding én een tastbare herinnering waar ze trots op kunnen zijn, namelijk hun eigen lied en videoclip.

Inschrijven

Op dit moment zijn er al bijna 100 kinderen opgegeven die samen meer dan 2500 euro hebben opgehaald met hun deelname. Inschrijven kan via www. pasapasdansen.nl. Je dient minimaal 5 euro te doneren aan het goede doel. Dit kan ook op zondag zelf door 5 euro te doneren in de collectebus waarmee jouw deelname bevestigd wordt. Inschrijven is noodzakelijk voor de telregistratie van de recordpoging.

Tijdens de recordpoging danst Olivier Feikens, één van de danscoaches van Kinderen voor Kinderen samen met de kinderen de Pasapas.

Cheque

De recordpoging op de laatste dag van de Nationale Sportweek is tussen 14.00 uur en 15.00 uur in Sportcentrum Europapark. Wanneer alle kinderen de Pasapas gedanst hebben wordt een cheque met het opgehaalde bedrag uitgereikt worden. De Kinderburgemeester Jouayria Ouarraoui, ambassadeur van de Nationale Sportweek, zal de cheque overhandigen aan de Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen