Weekendtips voor Groningen #30

Foto: Archief De Redactie

Dit weekend zijn er verschillende mogelijkheden om er op uit te gaan. Hieronder een overzicht.

Ommelander Markt

Zaterdag is de Ommelander Markt te bezoeken op het Harmonieplein. De streekproductenmarkt staat deze editie met een kleinere markt en hanteert tropentijden vanwege de warmte. De variatie uit producten bestaat uit brood, vlees, vleeswaren, vis, kaas, zuivel, eieren, groente (vers en gefermenteerd), kruiden, huisgemaakte pesto, groenteplantjes, fruit, fruitsappen en honing. De Ommelander Markt is te bezoeken tussen 9.00 uur en 13.00 uur.

Zomermarkt

De binnenstad van Groningen staat tot en met 4 augustus in het teken van Zomerstad, het gratis zomerprogramma speciaal voor kinderen en ouders. Elke dag zijn er verschillende activiteiten plaats, zoals springen op één van de 40 springkussens, suppen door de grachten of knutselen. Bij Zomerstad Centraal op de Vismarkt is iedere dag alle informatie te krijgen tussen 12.00 uur en 17.00 uur. Zaterdag staat in het teken van film en zondag in het teken van Gaming Groningen. Kijk voor meer informatie: zomerstadgroningen.nl

Vintage Per Kilo: Summer Special bij EM2

Dit weekend vindt de speciale zomereditie van de Vintage Per Kilo Sale plaats. Zowel zaterdag als zondag kunnen liefhebbers van vintage en mode vanaf 11.00 uur terecht bij EM2. Een kilo items kost 18 euro, maar je kunt ook per 100 gram afrekenen. Locatie: EM2, Suikerlaan 6. Kijk hier voor meer informatie.

Waddenmarkt – Pieterburen

De Waddenmarkt in Pieterburen wordt iedere zondag in het hoogseizoen gehouden in Pieterburen. De markt biedt een diversiteit van kraampjes met streekproducten zoals versgerookte vis, groente en fruit, kazen, sieraden, woonaccessoires, tweedehands meubels en kleding. Iedere zondag is er ook een extra activiteit.De Waddenmarkt is te bezoeken in de Hoofdstraat in Pieterburen vanaf 11.00 uur. Kijk voor meer informatie: Waddenmarkt Pieterburen.

Vlooienmarkt Vismarkt

Zondag is de vlooienmarkt te bezoeken op de Vismarkt. De vlooienmarkt biedt een mix van vintage, antiek en curiosa. De vlooienmarkt is te bezoeken van 10.00 uur tot 16.30 uur.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden