De Noorderlingen – Vooropleiding Theater gooit de deuren WIJD OPEN!

Foto: © De Noorderlingen

Spelers en makers van De Noorderlingen nemen onder de noemer ‘WIJD OPEN’ het Grand Theatre zaterdag 18 mei voor één dag over. Een ‘open huis’ festival dat af én onaf werk toont: van solo tot korte docu, van de voorstelling ‘Sehnsucht und Kartoffelsalat’ tot Noorderlingen Oldskool.

‘Sehnsucht und Kartoffelsalat’

De Productiegroep van De Noorderlingen speelt tijdens WIJD OPEN voor de allereerste keer ‘Sehnsucht und Kartoffelsalat’. Deze voorstelling, die een tour langs de kleine theaters van het Noorden maakte, is geïnspireerd op de film ‘Der Himmel über Berlin van Wim Wenders’. De regie is in handen van van Lies van de Wiel.

Kunst x 6

De zes leden van de Productiegroep van De Noorderlingen tonen het eindresultaat van hun eigen artistieke project met solovoorstellingen, een korte film, een documentaire (mét livemuziek) en een spoken word performance.

‘Wijd Open’ is van 15.00 uur tot 00.00 uur.

Kaarten

Een dagkaart kost 12,50 euro. Een kaartje alleen voor de voorstelling ’Sehnsucht und Kartoffelsalat’ (de aanvang is om 20.30 uur) kost 10,00 euro. Een dagkaart voor jongeren tot en met 21 jaar kost 10,00 euro en alleen voor de voorstelling ‘Sehnsucht und Kartoffelsalat’ (om 20.30 uur) 8,50 euro.

Voor meer informatie en kaarten reserveren: www.denoorderlingen.nl 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen