Inschrijving Menzis 4 Mijl van Groningen is geopend

Foto: Archief De Redactie

De inschrijving voor de 33e editie van de Menzis 4 Mijl van Groningen is vanaf vandaag, donderdag 15 mei mogelijk. Het traditionele loopfeest start zondag 13 oktober in Haren en eindigt op de Vismarkt.

Het goede doel van de 4 Mijl is Stichting Walk On. Daarnaast kent het evenement een nieuwe categorie, namelijk de 4 Mijl Studentenloop. Jaarlijks doen er 23.000 deelnemers mee aan dit populaire hardloopevenement in Noord-Nederland.

Doe de 4 Mijl anders

Op zaterdagavond 12 oktober, de vooravond van de 4 Mijl, vindt de 9e editie van de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra plaats. Deelnemers volgen exact hetzelfde parcours, maar dan op een alternatieve wijze zoals wandelend, op skates, in een rolstoel of met een kinderwagen. De organisatie hoopt op een record aantal deelnemers ten opzichte van 2018. Toen stonden er 2.250 deelnemers aan de start. Inschrijven kan via www.4mijl4you.nl.

Goede doel – Stichting Walk On

Dit jaar is gekozen voor het goede doel de Stichting Walk On: ‘Laat mensen met een dwarslaesie weer lopen!’ De stichting zet zich in om meer mensen met een dwarslaesie weer te laten lopen. Met één exoskelet kunnen vijf mensen met een dwarslaesie twee keer in de week trainen. Voor dit robotpak is veel geld nodig, waardoor er verschillende acties worden opgezet.

Inschrijven

Inschrijven kan vanaf vandaag via de website www.4mijl.nl.

Lees ook: Inschrijving Menzis 4 Mijl van Groningen start donderdag 16 mei

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden