Line-up Dansen bij de Vijver bekend

Foto: Archief De Redactie

Het bevrijdingsfestival Groningen heeft de line-up van Dansen bij de Vijver bekendgemaakt. Het is de nieuwe locatie en naam van het podium voor liefhebbers van house, techno, drum&bass en andere dance-stijlen.

Op 5 mei staan Maduk, Spartaque, Harde Baas, Thrasher en MC Dart, NivesKa, 380VOLT en Ricardo Carota op het Bevrijdingsfestival Groningen.

Maduk komt na vele jaren afwezigheid weer naar Groningen. De Oekraïense Spartaque gezien als techno-koning en tegenwoordig woonachtig in Barcelona, is wereldwijd te zien op zowel Elrow-feesten als de grote clubs in Korea. Volgens de organisatie is het de techno-headliner van de dag.

Ook een aantal Groningse helden mogen niet ontbreken, zoals dance-legende Harde Baas. Exact tien jaar geleden begon hij met draaien in de Groninger nacht. Om dat te vieren draait hij een speciale set op het Bevrijdingsfestival.

PRSPCT-labelbaas Thrasher met MC Dart is ook te zien. PRSPCT staat als label en agency al 20 jaar voor het hardere segment in de ‘bass-music’.

Programmeur Merlijn Poolman: “De line up is een uitgebalanceerde mix van lokale top acts die aan hun faam konden bouwen in onze stad en artiesten die nu internationale furore maken”.

Het Bevrijdingsfestival Groningen presenteert op 5 mei ruim 50 acts, verspreid over zes podia Ook zijn er verschillende Vrijheidscolleges en andere activiteiten rond het thema ‘In vrijheid kiezen’.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen