Uittips voor het weekend

Foto: Jan Buurma

Dit weekend een leuke outfit zoeken, naar de Ommelander Markt, in de vakantiestemming komen, de Blues Tour Groningen of naar de Stadjersmarkt. Het zijn een aantal tips om er op uit te gaan.

Vintage kleding shoppen in de Der Aa-kerk

In de Der Aa-kerk vindt zaterdag 23 februari de Vintage kilo Sale plaats. Iedereen die op zoek is naar een leuke nieuwe outfit kan vintage kleding shoppen.

Bijzonder aan deze kledingverkoop is dat de kleding niet per stuk is geprijsd, maar per kilo wordt afgerekend. Bezoekers betalen vijftien euro per kilo kleding.

Speciaal voor deze zaterdag is er twee ton aan mooie vintage kleding geselecteerd. Er is keuze uit een ruim assortiment kleding voor hem en voor haar. Van jurken en jassen tot denim en van tassen tot schoenen en broeken.

Kijk voor meer informatie op www.vinokilo.com

Ommelander Markt

Op het Harmonieplein aan de Oude Kijk in ’t Jatstraat in Groningen vindt de Ommelander Markt plaats.

De streekproductenmarkt biedt deze zaterdag een ruime keuze van producten als brood, vlees, vis, verse groente, microgroenten en gefermenteerde groente, fruit, brood, pasta, zuivel, eieren, kaas, soep, taarten (hartig en zoet), sappen, honing, jam en cupcakes, aangevuld met handgemaakte producten en sieraden. Vanaf deze week zijn Friends&Cupcakes en edelsmid Janne Terink nieuwe standhouders op de markt, meldt de Ommelander Markt. Alle producten op deze markt komen uit onze eigen regio. De markt is te bezoeken van 10.00 uur tot 17.00 uur.

SVR-Vakantiebeurs

In MartiniPlaza vindt zaterdag de SVR-Vakantiebeurs plaats. Hierbij promoten ruim 350 SVR-campings uit binnen- en buitenland hun camping.

Voor de zoveelste bezoeker zullen er gratis vakanties (kamperen of logeren) zijn, meldt Martiniplaza. Ook is er gelegenheid om voordelig producten van de boerderij te kopen.
De beurs is te bezoeken van 10.00 uur tot 16.00 uur. Kijk voor meer informatie: martiniplaza.nl

Blues Tour Groningen 2019

Vijftien cafés op loopafstand bieden tijdens de elfde editie van de Blues Tour Groningen de bluesmuziek een podium. Vijftien bands beginnen allemaal ‘s avonds om half tien te spelen en gaan door tot één uur ’s nachts. In de deelnemende cafés ligt een magazine met informatie over de bands en de plekken waar de muziek valt te beluisteren. Een plattegrond van de binnenstad maakt het de bezoekers gemakkelijk om een keuze te maken.

Daarna kunnen bezoekers nog terecht bij All Round Groningen, aan het A-Kerkhof zuidzijde pal naast café Huis de Beurs.

De Blues Tour Groningen is voor de bezoekers gratis. kijk voor meer informatie: bluestourgroningen.nl

Stadjersmarkt

In de MartiniPlaza is zondag de Stadjersmarkt te bezoeken. De markt bestaat uit een overdekte vlooienmarkt met een collectie antieke en gebruikte spulletjes en een braderie met een gevarieerd aanbod van nieuwe artikelen. Ook is er livemuziek en zijn er kinderattracties.

De markt, georganiseerd door Vitalis organisatiebureau, is geopend van 10.00 uur tot 16.30 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen