Uittips voor zondag 6 januari

Foto: Jan Buurma

Schaatsen, of naar de kermis, de jubileumeditie van Reis&Co of de Sieraden- en Paranormaalbeurs bezoeken of naar de musical The Color Purple. Er is genoeg te doen vandaag.

Groningen on Ice

Vandaag is de laatse kans om nog te schaatsen bij de tijdelijke ijsbaan van Groningen on Ice op de Grote Markt. De ijsbaan van ongeveer 600 vierkante meter groot met als thema Frozen wordt na zondag afgebroken. De openingstijd is van 10.00 uur tot 23.00 uur. Ook kunnen er schaatsen gehuurd worden.

Kerstplaza

Op deze laatste dag van de kerstvakantie kan Kerstplaza, de overdekte winterkermis in MartiniPlaza nog bezocht worden. Het speelparadijs met botsauto’s, in de draaimolens, touwtjes trekken, suikerspinnen eten en een ritje in de achtbaan biedt veel plezier. Theater Circus ‘Fantâsia’ presenteert dagelijks meerdere voorstellingen en er is een gezellig overdekte wintermarkt. Er is één entreeprijs; de toegangskaart geeft recht op één gratis bezoek aan alle attracties en shows. Kerstplaza is te bezoeken van 11.00 uur tot 19.00 uur.

Reis&Co in MartiniPlaza

Alvast in vakantiestemming komen kan bij de jubileumeditie van Reis & Co in MartiniPlaza. De beurs wordt voor de vijfde keer gehouden. Reis&Co is een inspiratiebron voor reizigers, vakantiegangers en dagjesmensen met tal van reisaanbieders, leuke clinics en intrigerende verhalen van vloggers en bloggers.
De aanvangstijd is van 10.00 uur tot 17.00 uur in MartiniPlaza, Leonard Springerlaan 2 in Groningen.

Sieraden- en Paranormaalbeurs

Op de Paranormaalbeurs zijn verschillende standhouders aanwezig, die actief zijn op het gebied van new age en alternatieve geneeswijzen. Tevens is er (in een apart gedeelte) ook de Sieradenbeurs aanwezig.

Onder andere paragnosten, helderzienden, magnetiseurs, handlijnkundigen, tarotkaartleggers, astrologen, masseurs zijn aanwezig zijn. Ook is het mogelijk om new ageproducten te kopen, zoals beeldjes, wierook, edelstenen, sieraden, muziek en boeken of diverse gezondheidsproducten als oliën en voedingsproducten. Daarnaast zijn er lezingen met zaaldemonstraties.

Op de Sieradenbeurs zijn allerlei kralen en materialen te vinden en kan deelgenomen worden aan workshops. De aanvang is om 12.00 uur.

‘The Color Purple’

De musical ‘the Color Purple’ vertelt het tijdloze levensverhaal van drie zwarte vrouwen in het zuiden van Amerika aan het begin van de 20e eeuw, een tijd waarin slavernij is afgeschaft maar de gevolgen nog sterk voelbaar zijn. The Color Purple is vandaag nog te zien in MartiniPlaza. De aanvang is om 15.00 uur.

Reacties

article
761224
Uittips voor zondag 6 januari
Schaatsen, of naar de kermis, de jubileumeditie van Reis&Co of de Sieraden- en Paranormaalbeurs bezoeken
https://groningen.nieuws.nl/evenementen-in-groningen/761224/uittips-voor-zondag-6-januari/
2019-01-06T09:00:45+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/128/2019/01/05160848/20181230_150224_resized.jpg
Evenementen in Groningen