Groninger popmeeting over ‘Het succes van kleine initiatieven’

Foto: Joost Nuiten

Voor de zesde keer wordt vrijdag 14 december een provinciebrede popmeeting gehouden, op initiatief van POPgroningen en VRIJDAG, dit keer in samenwerking met FridayNITE en De Machinefabriek. Het hoofdthema deze editie is ‘Het succes van kleine initiatieven’.

De meeting is voor het organiserende deel van het popveld van Groningen, stad en ommeland. De focus ligt op inspiratie opdoen, nieuwe mensen ontmoeten, netwerken, nieuwe inzichten verkrijgen, en ervaringen, idee├źn en kennis uitwisselen. Er vonden eerder al waardevolle meetings plaats in samenwerking met OOST, Vera, Simplon, Noorderpoort Kunst & Media en VRIJDAG.

Programma

Het hoofdthema is dit jaar Het succes van kleine initiatieven. Het programma opent met een inspirerende presentatie van podiuminitiatief FridayNITE. Hierna gaat iedereen in groepen uit elkaar meedoen aan een carroussel van vier korte themasessies met thema’s Vrijwilligers, Oplossingsgericht denken, Next Generation en Projectmatig werken. Aan de hand van opdrachten komt interactie op gang.

In de pauze is er voor iedereen is er friet & sla (vaste kost bij FridayNITE’s). Na de pauze volgen kort de resultaten uit de carrousel.

Panelsessie ‘Het succes van kleine initiatieven’ met onder andere Pascal Rakers van KopjeK en Patrick Wijninga van Reitdieppop rondt het officiele deel van de avond af. Ter afsluiting is er een gezamenlijke borrel inclusief een optreden van Klein Europa.

De meeting vindt plaats in de Machinefabriek in Groningen.

Reacties

article
746928
Groninger popmeeting over 'Het succes van kleine initiatieven'
Voor de zesde keer wordt vrijdag 14 december een provinciebrede popmeeting gehouden, op initiatief van
https://groningen.nieuws.nl/evenementen-in-groningen/746928/groninger-popmeeting-succes-kleine-initiatieven/
2018-12-04T16:40:37+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/128/2018/12/04131208/dsc_193620-groninger-popmeeting-Joost-Nuiten-e1543925565199.jpg
Evenementen in Groningen