Hippe Gasten naar de Oosterpoort

Foto: Maaike van Esch

Hippe Gasten komt zaterdag 23 maart 2019 naar De Oosterpoort in Groningen

K3 te kinderachtig? Dan is daar de reddende band Hippe Gasten. Speciaal voor kinderen vanaf 7 jaar spelen de Hippe Gasten leuke liedjes met mooie gitaarsolo’s en stevige drumpartijen. Ook leuk voor volwassenen.

De Hippe Gasten zijn naar eigen zeggen ‘zo flexibel als Barbapapa’ en spelen al meer dan 10 jaar op scholen, in theaters en zelfs op festivals in China. Ze hebben sinds kort ook een eigen vlog, waarin veel kinderen worden geïnterviewd.

Tonnie van Tegenover

Op het repertoire staat natuurlijk de hit Tonnie van Tegenover (nummer 8 naast ome Kees. Ze was vroeger een zeerover, maar nu wast ze wc’s). Maar ook andere liedjes zoals Een beetje Pippi, Beroemd Zijn en Zonnebril van Gucci komen voorbij.

En speciaal voor iedereen die wel eens bloost, is daar het nummer Ik heb liever niet dat je naar me kijkt met de tekst: “Ik heb liever niet dat je naar me kijkt. Want dan krijg ik rooie wangen. En dat wil ik niet!”

Ook leuk voor volwassenen

En wie dacht dat Hippe Gasten alleen leuk is voor kinderen, heeft het mis. Want ook volwassenen genieten van de muzikale en theatrale fratsen van deze band. Kortom, een perfect instapconcert voor de jongste rock ‘n’ roll liefhebbers.

Hippe Gasten bestaat uit: Jon van den Elsen (zang), Daan Koch (gitaar), Maurice Cramer (toetsen), Richard Wallenburg (basgitaar) en Björn van den Boom (drums).

De aanvang is om 14.00 uur.

Voor meer informatie: de-oosterpoort.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen