Inschrijving 18e editie Nacht van Groningen geopend

Foto: Archief De Redactie

De inschrijving voor de 18e editie van de Nacht van Groningen, op zaterdagavond 2 maart is geopend. Het jaarlijkse loopevenement in de binnenstad van Groningen is één van de weinige in Groningen en omstreken, waarbij alle afstanden in het donker worden afgelegd.

In de decembermaand zijn er speciale acties, meldt de organisatie.

Programma 2 maart

Enthousiastelingen kunnen zich inschrijven via www.nachtvangroningen.nl. De start en finish zijn op de Ossenmarkt. Het parcours gaat deels door de sfeervolle binnenstad van Groningen en deels door het Noorderplantsoen.

De Nacht van Groningen begint zaterdag 2 maart om 20.00 uur met de 5 km loop, vervolgens zullen om 21.00 uur de Halve Marathon (21,1 km) en de 10 Engelse Mijl deelnemers van start gaan. Tot slot klinkt het startschot voor de 10 km om 21.15 uur.

Sfeervol met entertainment

Door de Nacht van Groningen vroeg op de loopkalender te plaatsen doet het evenement volgens de organisatie haar naam echt eer aan. Iedereen loopt zijn afstand in het donker. De organisatie zorgt voor een sfeervol parcours met extra verlichting en muziek, een goede motivatie voor de deelnemers en leuk voor toeschouwers die naar het evenement komen. Daarnaast worden deelnemers opgeroepen om hun eigen lampjes en opvallende kleding mee te nemen om er een bijzonder loopfeest van te maken. De Nacht van Groningen is meer dan alleen hardlopen, op de verschillende punten langs de route kunnen supporters met muziek en een drankje de hardlopers toejuichen!

Decemberacties

December is de maand met de meeste feestdagen. Daarvoor heeft de organisatie speciale acties bedacht met betrekking tot de Nacht van Groningen! De organisatie zal de komende tijd meerdere acties communiceren naar geïnteresseerde deelnemers. Naast deze speciale acties richt de Nacht van Groningen zich dit jaar ook op bedrijven en studenten. Zo kunnen bedrijven nu samen met collega’s of partners zich inschrijven voor de Nacht en genieten zij van een speciaal ontvangst en achteraf een hapje en drankje. Hierbij is er na afloop een mogelijkheid tot een gezamenlijk borrel met zakelijke partners. Studenten kunnen zich vanaf nu inschrijven met korting.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen