Promotiedagen 2018

Foto: Archief De Redactie

De 32e editie van de Promotiedagen, het zakelijke ontmoetingspunt van Noord-Nederland start komende dinsdag 6 en woensdag 7 november in Martiniplaza in Groningen

Rico Verhoeven, de King of KickBoxing verricht de opening van de Promotiedagen met een presentatie over hoe zijn carrière is verlopen en wat zijn filosofie en invulling van het beroep van topsporter inhoudt.

De Promotiedagen is dé beurs voor alle zakelijke branches met 25.000 bezoekers en zo’n 600 deelnemende bedrijven. Groot en klein, jong en oud, start-ups en gevestigde orde.

Programma

Op het programma staat een doorlopende stroom van workshops, presentaties, colleges, pitches, netwerkborrels, meet and greets, matchmakingsessies en debatten.

Nieuw op de beursvloer is het Inspiratie Theater, waar je je in een doorlopende reeks van presentaties kan laten inspireren door coaches en topondernemers als Stef van der Ziel en Mark Vletter.

Andere hoogtepunten zijn de presentatie van André Kuipers en de voorstelling van acteur Marcel Hensema met ‘Wat maakt Noord-Nederlandse ondernemers zo bijzonder?’. Ook zijn er verschillende bijeenkomsten in de Promotiedagen Arena.

Data en tijden

Dinsdag 6 en woensdag 7 november van 12.00 uur tot 22.00 uur.

Voor meer informatie, het programma en deelnemers: promotiedagen.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen