DI-RECT met theatertour naar De Oosterpoort

DI-RECT.
DI-RECT.
Foto: De Oosterpoort

DI-RECT komt op 17 april 2019 met een theatershow naar De Oosterpoort.

DI-RECT is een graag geziene gast in Groningen. De afgelopen jaren stonden ze meerdere keren op het podium van de Grote en Kleine Zaal in De Oosterpoort. Tijdens de show op 14 oktober in De Oosterpoort brak zanger Marcel zijn voet, maar in het voorjaar zijn de mannen weer helemaal klaar om nogmaals de tent af te breken tijdens een theatershow.

Klinkende naam

Sinds 1999 is DI-RECT onveranderd een klinkende naam in het Nederlandse muzikale landschap. De band bewijst keer op keer dat ze in staat is zichzelf opnieuw uit te vinden. Een niet onbelangrijke bijkomstigheid: de groep verstaat daarin ook de kunst telkens een nieuw publiek aan zich te binden.

Edison

Begin 2018 werd het meest recente album “Rolling With The Punches” onderscheiden met een Edison in de categorie Rock. De jury waardeerde hun lef en benadrukte met deze Edison de waardering voor de constante vernieuwing “De liefde voor het maakproces klinkt door in elk nummer. Alles is met zorg gecomponeerd, gearrangeerd en geproduceerd.”

DI-RECT heeft zich altijd geprofileerd als een veelzijdige en een dynamische band. Na het bombast in de clubs en op de festivals is het nu tijd voor de theaters, waar de band terug kan naar de oorsprong van de nummers, aangevuld met mooie arrangementen en ruimte voor detail.

De aanvang is om 20.00 uur.

Voor meer informatie: de-oosterpoort.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen