Laatste 100 startbewijzen voor de 4Mijl4You

Foto: 4Mijl4You

Voor de 8e editie van de 4Mijl4You, dat zaterdagavond 13 oktober plaatsvind, zijn nog maar 100 startbewijzen beschikbaar. Dat heeft de organisatie maandag bekendgemaakt.

Komend weekend staat heel Groningen en omstreken in het teken van de Menzis 4 Mijl van Groningen. Zaterdagavond trapt de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra, het 4 Mijl weekend af.

4Mijl4You

De 4Mijl4You is een sfeervol en gezellig evenement waarbij het voor iedereen mogelijk is om op een alternatieve manier hét 4 Mijl parcours af te leggen. Elk jaar wordt het evenement populairder en dat is ook dit jaar te merken, aldus de organisatie.

De 4Mijl4You gaat exact over hetzelfde parcours als de 4 Mijl, maar dan op een alternatieve wijze zoals op skates, in een rolstoel of met een kinderwagen.

Er zijn drie snelheidsgroepen, namelijk 3 km, 6 km en 15 km per uur. Het is geen wedstrijd, maar een sfeervol evenement met veel entertainment.

Inschrijven

Enthousiastelingen hebben naar verwachting nog enkele dagen om een van de laatste startbewijzen te bemachtigen. Inschrijven is nog mogelijk via www.4mijl4you.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen