ReitdiepPOP biedt opnieuw een veelzijdig programma aan voor jong en oud

Foto: © Bert Bult

ReitdiepPOP, het tweedaagse muziekfestival, vindt dit jaar voor de vierde keer plaats in de Reitdiephaven in Groningen op vrijdag 14 en zaterdag 15 september.

Op zaterdag 15 september is er een zeer afwisselend programma voor kinderen én ouders.

Sportclinics

Het festival start om 10 uur met een beweegfestival in het kader van de Nationale Sportweek, mede georganiseerd door Sport050. Jong en oud kan meedoen met diverse clinics en opwarmen voor de rest van de dag.

Pimp my Bike

Kinderen kunnen vanaf 12.15 uur hun fiets versieren tijdens de Pimp My Bike activiteit. Tientallen fietsen worden omgetoverd tot de meest coole bikes van de straat. Nadat de fietsen gepimpt zijn, tonen de kinderen hun creaties tijdens een fietstocht door de Reitdiepwijk.

Pannenkoeken, kinderdisco en streetchallenge

Na de tour kunnen kinderen gratis pannenkoeken eten en vervolgens uit hun dak gaan tijdens de kinderdisco met Bart en Elise. Tijdens de kinderdisco zullen enkele kinderen en ouders al warmlopen voor het spectaculaire familiespel: Ik heb de beste!

Ook kunnen deelnemers laten zien in welke straat de sterkste, de slimste en de snelste bewoners wonen in een echte street challenge. In een dappere wedstrijd gaan verschillende straten de strijd met elkaar aan. Alle activiteiten worden mogelijk gemaakt door vele sponsoren met Toddlers Huis als hoofdsponsor en ondersteund vanuit het VSB Fonds.

Livemuziek

Vanaf 15.00 uur is het dan tijd voor livemuziek. Op twee podia zullen (inter)nationaal bekende bands en artiesten, zoals Groove Ally, Oes en Ronald Klungel, optreden. Ook de winnaar van de POPTalent Award, Cirrus Minor, zal het podium bestijgen.

Als afsluiter is het vanaf 21 uur tijd voor Linda, Roos en Jessica of inhaken bij André Hazes. Met je roze panty, tijgerblouse en getoupeerde haren in de polonaise? Tijdens Proud 2B Fout mag je je helemaal legaal onderdompelen in de wereld van de meezingers, gouden kettingen en klapkauwgom.

Lees ook: The Dirty Daddies publiekstrekker ReitdiepPOP

Reacties

article
705157
ReitdiepPOP biedt opnieuw een veelzijdig programma aan voor jong en oud
ReitdiepPOP, het tweedaagse muziekfestival, vindt dit jaar voor de vierde keer plaats in de Reitdiephaven
https://groningen.nieuws.nl/evenementen-in-groningen/705157/reitdieppop-biedt-opnieuw-veelzijdig-programma-aan-jong-en-oud/
2018-09-13T16:40:38+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/128/2018/09/13125948/Pimp-my-Bike-ReitdiepPop-foto-Bert-Bult.jpg
Evenementen in Groningen