TVOH talent Julia Zahra komt naar De Oosterpoort

Julia Zahra.
Julia Zahra.
Foto: De Oosterpoort

De Amerikaans-Nederlandse zangeres Julia Zahra komt naar Groningen. Op 12 maart staat ze in de Binnenzaal van De Oosterpoort.

In 2013 was Julia Zahra de jongste winnares ooit van The Voice Of Holland. Ze scoorde 2 nummer 1-hits met Oops…I did it again en Empire State of Mind. Twee jaar later won ze het achtste seizoen van De Beste Zangers van Nederland. Het liedje Just An Illusion dat ze daar speelde, zorgde voor internationaal succes.

The Voice of Holland

De nu 22-jarige zangeres werd geboren in de Verenigde Staten, maar verhuisde al snel naar Bussum. Ze stond meermaals samen met haar The Voice-coach Marco Borsato in een uitverkocht Ziggo Dome en Sportpaleis. Het debuutalbum Julia van der Toorn, zoals de zangeres eigenlijk heet, kwam vlak na haar deelname aan TVOH uit en belandde op de eerste plek in de iTunes-hitlijsten.

Something New

Begin 2018 kwam haar EP Something New uit. De songs zijn in de soul/pop traditie geschreven en hebben een moderne feel: “Ik wil graag alle liedjes die ik schrijf, ook live in m’n eentje kunnen spelen op gitaar. Maar ik ben niet bang om een elektronische en soulvolle invulling te geven aan mijn optredens”.

Julia Zahra

In augustus kwam er een nieuwe single uit van de EP. Julia Zahra is momenteel druk bezig met het schrijven van nieuwe liedjes, waarvan ze het publiek tijdens haar voorjaarstour ook in Groningen laat genieten.

De aanvang is om 20.30 uur.

Voor meer informatie: de-oosterpoort.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen