Studenten presenteren eindcollectie tijdens modeshow

Dare to create 2017.
Dare to create 2017.
Foto: Noorderpoort

Op dinsdag 19 juni presenteren Studenten Retail & Mode van Noorderpoort Business & Administratie presenteren dinsdag 29 juni hun eindcollectie tijdens de modeshow ‘Dare to Create 2018’ in MartiniPlaza.

Derdejaars studenten Filiaalmanager Mode presenteren tijdens deze modeshow in MartiniPlaza hun creaties. In het voorprogramma lopen ook tweedejaarsstudenten van Ondernemer Retail en Verkoopspecialisten Mode mee. Daarnaast worden zelf ontworpen lampen van de derdejaarsstudenten Interieuradviseur getoond.

Thema: Blow up Your Selfie

Het thema van Dare to Create is dit jaar Blow up Your Selfie. De studenten presenteren hun zelfgemaakte collecties die op dit thema gebaseerd zijn. De hele show wordt door de studenten zelf samengesteld. De kledingstukken worden voorafgaande aan de modeshow al door de docenten van de studenten beoordeeld. De modeshow Dare to Create 2018 is onderdeel van de eindopdracht voor de studenten. De hele show wordt verzorgd door de studenten van de opleidingen Retail Mode en Interieur Adviseur, ondersteund door de studenten van onderwijsleerbedrijf Business@School, van Noorderpoort.

Aanwezig zijn bij de modeshow

De modeshow Dare te Create is voor iedereen toegankelijk. Kaarten à 3 euro kunnen besteld worden bij onderwijsleerbedrijf Business@School. Hierbij is het belangrijk dat je in de e-mail jouw naam vermeldt en dat je aangeeft hoeveel kaarten wilt bestellen.

De kaarten liggen dan op dinsdag 19 juni klaar bij de ingang van MartiniPlaza. De kaarten kunnen ook op werkdagen tussen 8.30 en 16.00 uur worden opgehaald bij het onderwijsleerbedrijf Business@School aan de Hora Siccamasingel 177 in Groningen. De kaarten dienen wel contant afgerekend te worden.

De show start op dinsdag 19 juni om 20.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen