Walk for Life: steun het onderzoek naar kanker

Foto: CC BY-ND 2.0/Creative Commons/Flickr/ Mark Topper

De 14e editie van de Walk for Life vindt zaterdag 26 mei plaats. Het wandel- en loopevenement is rond het Paterswoldsemeer met als doel geld in te zamelen om jongvolwassenen (18 – 35 jaar) met kanker te ondersteunen.

Voor recreanten is er keuze uit wandelroutes met vier verschillende afstanden variërend van 6,4 tot 28 kilometer. De meeste tochten gaan rond het Paterswoldsemeer. Daarnaast zijn er twee hardloopwedstrijden over de afstanden 6,4 en 10,8 kilometer. Speciaal voor kinderen van 6 tot 12 jaar is de Kids Run over een parcours van 2,4 kilometer.

Het gehele programma en de aanvangstijden staan op de website walkforlife.nl.

Loop ook mee

Deelname aan een van de afstanden kost slechts 10 Euro. De start en finish is bij paviljoen Kaap Hoorn, de Kaapsebaan 1 in Haren. Meedoen aan de Walk for Life kan individueel of per team. Inschrijven kan nog op de dag zelf vanaf 7.30 uur.

Goede doel 2017

De gehele opbrengst komt ten goede aan jongeren met kanker. Afgelopen jaar werd een cheque van ruim 14.000 euro overhandigd aan het UMCG, die er een speciale app voor laat ontwikkelen waar jongeren terecht kunnen met al hun vragen over kanker.

Voor meer informatie: walkforlife.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen