Signeersessie met David Lachapelle in Groninger Museum

Foto: © Thomas Schweigert

De tentoonstelling LaChapelle: Good News for Modern Man is vanaf zaterdag 21 april te zien in het Groninger Museum.

Ter gelegenheid daarvan signeert David LaChapelle die dag zijn nieuwste boek. De signeersessie start om 20.00 uur. Speciaal voor deze expositie verschijnt een Groninger Museum editie van het boek, bestaande uit een unieke boekenlegger en een essay over het werk Seismic Shift.

Lost + Found en Good News

Het monumentale boek bestaat uit twee delen: Lost + Found en Good News. De Groninger Museum editie bevat een boekenlegger en een essay over het werk Seismic Shift, geschreven door directeur Andreas Blühm en kunsthistorica en co-curator van de tentoonstelling Anna-Rosja Haveman. De boeken geven een prachtig overzicht van LaChapelle’s creatieve werk en bevatten foto’s die nooit eerder gepubliceerd zijn.

Tentoonstelling in het Groninger Museum

Good News for Modern Man, de eerste solotentoonstelling van David LaChapelle in Nederland, bevat ruim 70 belangrijke werken die verschillende genres uit het indrukwekkende oeuvre van de kunstenaar belichten, van portretten tot stillevens en landschappen.

De tentoonstelling is te zien van 21 april tot en met 28 oktober 2018.

Ter gelegenheid van de tentoonstelling zijn er veel extra activiteiten waaronder de signeersessie, workshops en een artist talk.

Meer informatie en programma: www.groningermuseum.nl/lachapelle

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen