Chef’Special headliner Kadepop Festival 2018

Foto: You Tube/ Beeldcitaat {Chef'Special}

Chef’Special is de headliner van zevende editie van Kadepop Festival 2018! De Nederlandse populaire band uit Haarlem zal het feest op 22 september afsluiten met een spetterende show op de splinternieuwe MainStage, meldt Kadepop.

Chef’Special heeft een succesvol jaar achter de rug. Het derde studio-album ‘Amigo’ van de band werd bekroond met een Edison Award voor beste album in de categorie Pop en onlangs stond de band in een volledig uitverkochte Ziggo Dome.

Chef’Special scoorden hits als ‘Amigo’ en ‘Try Again’. Hun nieuwste single ‘Nicotine’ is inmiddels overal op de radio te horen. Momenteel is de band bezig aan een uitverkochte clubtour, om vervolgens hun opwachting te maken voor een druk festivalseizoen.

Hun optreden op Kadepop wordt één van de allerlaatste optredens van de Amigo-tour en is voor de mannen de afsluiting van het seizoen.

Kadepop

Bezoekers van Kadepop worden verrast door opkomend (inter)nationaal talent en zeker ook een aantal gevestigde namen. Het festival biedt een mix van creativiteit, cultuur, entertainment en food in een stoer jasje op het Suikerunie-terrein.

De volledige line-up wordt in april bekendgemaakt.

Voor meer informatie: www.kadepop.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen