‘Tom Waits ontmoet Neil Young…’ bij VRIJDAG

Foto: © M.P.I. van Oort & Wilson-Picket

Dat muziekcentrum VRIJDAG een bolwerk van cultuur is, toont zich in de mooie optredens die er te bezoeken zijn. Vrijdag 23 maart gaat er weer iets bijzonders gebeuren. Twee muzikale grootheden ontmoeten elkaar: Tom Waits en Neil Young in een adembenemende theatervoorstelling.

Tom Waits ontmoet Neil Young

Maak tijdens deze bijzondere theatervoorstelling kennis met gitarist, pianist en songwriter Frank Blueka. Hij brengt een muzikale complottheorie tot leven over Tom Waits en Neil Young.

Twee iconen in de popmuziek die een geheime ontmoeting hebben in een oud café in San Diego aan de Amerikaanse westkust. Zowel Waits als Young hebben het aanbod gekregen om zich bij leven dood te laten verklaren, hun dood af te laten kopen en een geheel nieuwe identiteit te krijgen.

Verheug u op een spannende muzikale voorstelling, die bol staat van onverwachte en verrassende wendingen.

Frank Blueka speelt met de stijl van beide iconen en stuwt de gloedvolle songs van Waits, Young en hemzelf tot grote hoogte en ondersteunt ze met fraaie beelden.

Op deze memorabele avond is het publiek getuige van nummers van het prachtige, nieuwe, uit de voorstelling ontstane album ‘Harvest Waits’. Onderweg is er ook de weldadige stilte, de ingetogenheid, het intieme, de fluistering.

De aanvang is om 20.15 uur.

Locatie

Concertzaal van VRIJDAG, Sint Jansstraat 7 in Groningen

Voor meer informatie: bijvrijdag.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen