Uittips voor zondag 18 maart

Foto: Publiek Domein

De laatste woontrends bij Wonen & Co., de Kunst-aan-huis-Route Lauwersland of een frisse ‘lente-ochtendwandeling’ op landgoed Ennemaborg zijn een paar mogelijkheden voor vandaag om erop uit te gaan.

Wonen&Co

Vandaag is de laatste dag van de dertiende editie van Wonen&Co in MartiniPlaza dit weekend. De laatste woontrends, voor binnen en buiten, tips voor verbouwing en van scandinavisch tot bohemien, industrieel, luxe met goud en fluweel, design of modern alles is te vinden bij Wonen&Co.

Op het grootste én leukste woonevenement van Noord-Nederland zijn daarnaast gratis trendpresentaties van bloggers en woonspecialisten in het Leslokaal te volgen, kan men persoonlijk advies ontvangen in het Adviescafé en zelf aan de slag gaan bij workshops in De Werkplaats.

In het Vesta’s Grand Theatre kunnen woonliefhebbers in vier stijlkamers de nieuwste woontrends, verpakt als woonvoorstellingen ontdekken.

De openingstijd is van 10:00 uur tot 18:00 uur.

Voor meer informatie: www.wonenenco.nl

Kunst-aan-Huis Route Lauwersland

Ook vandaag is de 27ste Kunst-aan-Huis Atelierroute Lauwersland te bezoeken. De route leidt langs locaties en ateliers van professionele kunstenaars in het prachtige uitgestrekte Lauwerslandgebied.

Het thema van deze editie is ‘Ruimte’.

Langs de route exposeren 31 kunstenaars in vooral eigen ateliers op onverwachte plekken in het lauwerslandgebied. Gestart kan worden bijvoorbeeld bij Kunstcafé De Dream in Dokkumer Nieuwe Zijlen of op elk ander punt in de route.

In het kunstcafé is een informatiepunt ingericht waar een routefolder verkrijgbaar is en vragen gesteld kan worden aan de organisatie. De route gaat ondere andere langs Kloosterburen, Den Andel, Niehove en Aduard.

Kijk hier voor de route en meer informatie. Alle locaties zijn geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Zondagochtendwandeling op landgoed Ennemaborg

Deze morgen is het mogelijk het begin van de lente te vieren met een frisse wandeling over het Landgoed Ennemaborg aan de Hoofdweg in Midwolda.

Onder leiding van een gids van Het Groninger Landschap kan worden genoten van de ontluikende natuur en laat de natuur haar groene en frisse tinten zien. Onderweg staat de “lente-koffie” voor u klaar, meldt het Groninger Landschap.

De wandeling is van 10.30 uur tot 12.15 uur. Voor meer informatie en aanmelden: groningerlandschap.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen