Guus Meeuwis met nieuwe theatertour GELUK naar de Stadsschouwburg

Foto: De Oosterpoort & de Stadsschouwburg Groningen

Guus Meeuwis komt zaterdag 8 september met zijn nieuwe theatertour ‘GELUK’ naar de Stadsschouwburg in Groningen. De kaartverkoop start zaterdag 10 maart.

“Niemand ontkomt aan tegenslagen, maar juist dan is het de kunst om weer op te staan. Om te draaien naar het licht. En het geluk te vieren als je het vindt” aldus Guus Meeuwis. Woorden die typeren hoe de zanger in het leven staat.

Na een turbulente tijd waarin het leven van Guus grote veranderingen heeft doorgemaakt, is er ruimte gekomen om na jaren van rennen stil te staan. Is zijn liefde voor muziek zo mogelijk nog groter geworden, en is een nieuwe liefde ontstaan. En dat is te horen op zijn nieuwe album GELUK dat op 18 mei uitkomt. Gul, trefzeker en zonder opsmuk weet Meeuwis beter dan ooit waar zijn hart ligt.

Vanaf 31 augustus neemt Guus zijn nieuwe liedjes mee op tournee langs de theaters om zijn geluk te delen en de muziek te laten spreken. Zoals zijn moeder zegt: “Als je wilt weten hoe het met Guus gaat, luister dan naar zijn muziek.”

De aanvang is om 20.15 uur.

Voor meer informatie: de-oosterpoort.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen