DI-RECT naar De Oosterpoort

Foto: © Sexvet

DI-RECT staat 9 mei aanstaande in een uitverkochte Kleine Zaal in De Oosterpoort. Het concert is te beschouwen als een opwarmer, want de band komt als kersverse winnaar van een Edison in de categorie Rock op 14 oktober de doorstart maken naar de Grote Zaal van De Oosterpoort.

Clubtour

Voor DI-RECT is het door de jaren heen ‘vanzelfsprekend’ geweest om on the road te zijn. Na de ‘one of’ show in AFAS Live was het snel duidelijk dat de band met deze show het land in wilde.

Rolling with the Punches

Het album ‘Rolling with the Punches’ werd in februari bekroond met een Edison in de categorie Rock en een klinkend jury rapport: “Grensoverschrijdende, toekomstbepalende plaat van een groep die zichzelf al meerdere malen opnieuw uitvond. De disco op dit album, de soul, de R&B: prachtige verrijkingen van hun rockziel. Rauw en inspirerend.”

DI-RECT zal met een 9-koppige band het podium in de clubs betreden. Afgelopen jaar werkte de band voor het eerst met uitgebreide visuals. Dit experiment zal ook worden doorgevoerd tijdens de clubtour.

De aanvang is om 20.00 uur.

Voor meer informatie: de-oosterpoort.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen